Vpis otrok

V našo Vzgojno varstveno enoto vpisujemo otroke na podlagi Razpisa za vpis novincev, ki je objavljen v lokalnem časopisu v mesecu marcu za naslednje šolsko leto. Obrazec za vpis dobite in oddate v tajništvu šole (OŠ Horjul, Šolska ulica 44, Horjul), pri pomočnici ravnatelja v naši VVE ali pa si ga prenesete in natisnete s spletne strani.

Če je prošenj več, kot je prostih mest, jih obravnava Komisija za sprejem otrok v vrtec. Pri postavitvi prednostnega vrstnega reda upošteva Pravilnik o sprejemu otrok v VVE pri OŠ Horjul, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS št. 30/2011 z dne 22. 4. 2011. Če so v vrtcu prosta mesta, sprejemamo otroke skozi vse leto, večino pa 1. septembra.

Otrok je lahko sprejet v vrtec, ko dopolni starost 11 mesecev.

Pred vstopom v vrtec mora otrok opraviti zdravniški pregled pri svojem zdravniku. Potrdilo o opravljenem pregledu oddate otrokovi vzgojiteljici ob vstopu otroka v vrtec. Ob sprejemu otroka v vrtec so starši dolžni obvestiti vzgojiteljico o otrokovih zdravstvenih posebnostih (alergije, vročinski krči, motnje prehranjevanja …).

Za vse informacije, pobude, pripombe, težave, za svetovanje, ki jih ne morete dobiti pri vzgojiteljici, se lahko obrnete na ravnatelja zavoda OŠ Horjul, pomočnico ravnatelja ali na tajnico vrtca.

Izpis iz vrtca

Izpis otroka je mogoč tudi med letom. Upoštevati je treba 15 – dnevni odpovedni rok. Izpisnico dobijo starši pri vzgojiteljici ali si jo prenesejo iz spletne strani.

(Skupno 1.382 obiskov, današnjih obiskov 6)
Dostopnost