Nagovor ravnatelja

Svojega vstopa v malo šolo se žal ne spomnim, zelo lepe spomine pa imam na dan, ko sem prvič prestopil prag vrtca pri Osnovni šoli Horjul, ko sem začutil otroško toplino, videl njihove žareče oči in lička polna nasmehov. To je bil zame res poseben dan.

Spoznal sem, kako pomembno je dobro delo z najmlajšimi generacijami, ki so na začetku svoje izkustvene poti in za katere danes še ne vemo, v kakšnem času in družbi bodo živeli čez nekaj let.

Zavedal sem se, da jih lahko pravih vrednot navadimo le odrasli, za katere so ta načela pomembna v današnjem času, polnem sprememb in hkrati prepoznal, da zaposleni v vrtcu to s svojo zagnanostjo in predanostjo izvrstno počnejo.

V našem vrtcu se trudimo otrokom nuditi spodbudno okolje, v katerem usvojijo znanja in socialne veščine, ki bogatijo posameznika in družbo, v kateri živimo.

Ponujamo bogate in raznolike dejavnosti, s katerimi spodbujamo sodelovanje, prijateljstvo in medsebojno pomoč, saj si želimo, da otrok samozavestno stopa v svet samostojnosti. Zavzemamo se za napredek vsakega posameznika in skupine ter omogočamo uspešnost v skladu z zmožnostmi.

K soustvarjanju prijetnega vzdušja vabimo tudi starše in se veselimo dobrega sodelovanja, saj lahko le tako pripeljemo do uresničitve zastavljenih ciljev.

 

Zahvaljujemo se za zaupanje, ki nam ga izkazujete.

 

Aleksander Gube

 

 

(Skupno 452 obiskov, današnjih obiskov 4)
Dostopnost