PONOVNO ODPRTJE VRTCA

V torek, 26. 1. 2021, je prostore vrtca v Horjulu napolnilo otroško veselje, klepetanje in čebljanje, saj se je vanj iz domačih okolij ponovno vrnilo veliko število otrok.

Otroci so radovedno opazovali prenovljene prostore in z zanimanjem preizkušali nove igrače in didaktične materiale. Pogrešali so drug drugega in bili veseli, da se lahko spet igrajo s svojimi prijatelji. Najbolj razočarani nad odprtjem so bili mlajši otroci, ki so imeli zaradi ponovnega uvajalnega obdobja malo več težav, vendar se tudi na njihovih obrazih že rišejo nasmehi.

Zaposleni in starši moramo še naprej upoštevati ukrepe, ki so namenjeni zaščitnemu in preventivnemu ravnanju. Preden vstopimo v vrtec si moramo nadeti masko, pri vhodnih vratih pa nas pričaka razkužilo. Zaposleni se tedensko testiramo v Zdravstvenem domu Horjul in pri otrocih spodbujamo skrb za higieno umivanja rok, kašljanja in kihanja. Kljub temu, da v vrtcu še vedno veljajo priporočila NIJZ, to ni ovira za učenje, raziskovanje in igranje. Najbolj smo veseli tega, da smo lahko vsi spet skupaj.

M.O.

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost