Obisk hokejistov v vrtcu

V četrtek, 12. septembra 2024, smo bili s hokejskim klubom Dinamiti iz Horjula dogovorjeni, da jih obiščemo v športnem parku Horjul. Tam bi otrokom predstavili svojo dejavnost, tako kot vsako leto. Tudi letos smo se veselili obiska, vendar pa je bilo za ta dan napovedano močnejše deževje, tako da smo obisk v hokejski dvorani odpovedali. Fantje so se prilagodili in na našo željo izvedli predstavitev in-line hokeja v vrtčevski telovadnici.

Malo pred deveto zjutraj sta na vrata potrkala dva člana Dinamitov. S svojo opremo sta se napotila v telovadnico, kjer sta pripravila prostor za svojo predstavitev. Dejavnosti so se udeležile tri starejše skupine Metulji, Čebele in Murni. Sprva smo se spoznali s potrebno opremo vsakega hokejista. S seboj sta prinesla primerno velika oblačila, tako da se je nekaj otrok lahko obleklo v hokejsko obleko. Otroci so tako spoznali, da se pod dresi skrivajo tudi potrebni ščitniki in da so hlače hokejistov podložene. Po predstavitvi opreme sta istočasno sledili dve gibalni dejavnosti: igranje hokeja in poligon.

Dejavnosti se je udeležila vsaka skupina posebej. 40-minutna dejavnost se je kar prehitro končala in otroci so navdušeni zapuščali telovadnico.

Vsako leto smo veseli predstavitve in – line hokeja in se članom hokejskega kluba Dinamiti ob tej priložnosti iskreno zahvaljujemo in upamo, da si bodo tudi v prihodnje uspeli vzeti čas in nam popestriti dan s svojo predstavitvijo. Upamo, da nas bo takrat spremljalo sonce, ko se bomo podali v športni park Horjul.

Barbara Čepon

 

 

(Skupno 18 obiskov, današnjih obiskov 12)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost